Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 16/09 21:32

esperinos psyxiko 35

Νέο Ψυχικό | Θάνος Θανόπουλος


Σε κλίμα κατάνυξης και με τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορωνοϊό τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Σοφίας και των Τριών Θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας στο Νέο Ψυχικό.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο νέος Αρχιερατικός Επίτροπος της 18ης Περιφερείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Αλέξιος Γιαννιός, ο οποιος αναφέρθηκε στις εορταζόμενες Αγίες.

Μετά το πέρας του εσπερινού ο Προϊσταμενος του Ναού Αρχιμ. Ιωαννίκιος Κουλιανόπουλος συνεχάρη τον νέο Αρχιερατικό και του ευχήθηκε δύναμη στην νέα του διακονία.

Επίσης ο Αρχιμ. Ιωαννίκιος ευχαρίστησε τους Ιερείς και τους τοπικούς άρχοντες που παρέστησαν στον εσπερινό της εορτής της Αγίας Σοφίας και τριών θυγατέρων αυτής.

Τέλος να σημειωθεί ότι ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα ο Μεθέορτος Εσπερινός.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 300599
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: