Ο Μητροπολίτης Ξάνθης στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λυκοδρομίου

Την ορεινή περιοχή της Ξάνθης επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων και συγκεκριμένα τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λυκοδρομίου όπου χοροστάτησε στο όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.
Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο εφημέριος του Ναού Αρχιμ. Θεόφιλος και ο Διάκονος Νεκτάριος.
Ο Σεβασμιότατος στην σύντομη προσλαλιά του ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει την ενορία του Λυκοδρομίου, ευχαρίστησε το εκκλησιαστικό συμβούλιο και τον εφημέριο του Ναού για τα έργα της αναπαλαίωσης και ανάδειξης, αλλά και για την κάθε δυνατή προσπάθεια που επιτελή εκκλησία και πολιτιστικός σύλλογος ώστε να μη «σβήσουν» τα μικρά χωριά της Ορεινής περιοχής.
Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιτα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκοδρομίου και τίμησε τον καταγόμενο εκ Λυκοδρομίου Ιατρό Ηλία Καρατζογλίδη για την διαχρονική δημιουργική του πορεία στον χώρο της Ιατρικής Επιστήμης.














