Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

axranta pathi 2

Για την Romfea.gr | Βαγγέλης Καρπαθάκης


Παρουσία πλήθους ευλαβών προσκυνητών και με την συμμετοχή Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 η υποδοχή των Αχράντων Παθών του Κυρίου Ιησού Χριστού στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού Ριζουπόλεως.

Τα σεβάσματα υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός όπου μετέφερε στο κέντρο του Ιερού Ναού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την προσκύνηση τους από τους πιστούς.

Στην συνέχεια τελέστηκε δέηση και ακολούθως η ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού.

Να αναφερθεί ότι τα Ιερά Σεβάσματα θα παραμείνουν προς ευλογία των πιστών έως την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ενώ ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από νωρίς το πρωί εώς αργά το βράδυ.

Τέλος να σημειωθεί ότι στον Ιερό Ναό καθ'όλη την διάρκεια της παραμονής των Αχράντων Παθών (τεμάχια από το Τίμιο Ξύλο,Χλαμύδα,Σπόγγο και Ακάνθινο Στέφανο) θα τελούνται ιερές ακολουθίες.

axranta pathi 1

axranta pathi 1

axranta pathi 1

axranta pathi 1

axranta pathi 1

axranta pathi 1

Εμφανίσεις: 158236
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: