Γράφτηκε από τον/την Εκ του Ναού. 13/01 23:56

megalou basileiou 7

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και ιεροπρέπεια τελέσθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, η εορτή της Αγίας Οικογενείας του Μεγάλου Βασιλείου στον κατάμεστο από πιστούς και ιδιαίτερα νέα παιδιά, Ιερό Ναό των Αγίων Βασιλείου και Κοσμά του Αιτωλού Νέας Φιλαδελφείας.

Του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ιερού Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον ιερό θεσμό της οικογένειας και στην ανάγκη στηρίξεως των νέων ζευγαριών, ενώ επεσήμανε τους κινδύνους που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα από την μείωση του πληθυσμού της χώρας λόγω της υπογεννητικότητας που καθημερινά αυξάνεται.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τα παιδιά και τους μοίρασε συμβολικά δώρα προσφορά της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ενώ εκείνα ανταπέδωσαν την αγάπη τους με μια μεγάλη αγκαλιά και θερμές παιδικές αγνές ευχαριστίες.

Στην εορτή το παρών έδωσαν εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και τοπικών Μικρασιατικών Σωματείων.

megalou basileiou 1

megalou basileiou 1

megalou basileiou 1

megalou basileiou 1

megalou basileiou 1

megalou basileiou 1

megalou basileiou 1

megalou basileiou 1

Εμφανίσεις: 253485
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: