Σύναξη νέων Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος

Στο μαγευτικό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου στην ορεινή Αργολίδα πάνω από τις πηγές του Κεφαλαρίου έγινε την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016, η Τρίτη σύναξη νέων της Μητροπόλεως Αργολίδος.
Το πρωί τελέσθηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Προσκυνήματος, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, ακολούθησε πρωινό για όλους και κατόπιν ξεκίνησε η σύναξη των νέων στο συνεδριακό κέντρο του Προσκυνήματος.
Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους νέους με λόγια απλά, τους ανέλυσε πατερικά κείμενα επίκαιρα με την σημερινή εποχή, οι νέοι που είχαν κατακλύσει το προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου άκουγαν με πολύ προσοχή τον Μητροπολίτη.
Μετά το πέρας της συνάξεως ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας και αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά.
Την όλη οργάνωση των συνάξεων τόσο για τους νέους όσο και για τα παιδιά είχε η Μητρόπολη Αργολίδος, το κέντρο νεότητας και εθελοντές από το Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.







