Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/12 20:05

medibial1

"πλάγιος του πέμπτου"

1. Ήλθον, είδον και απήλθον… έτσι, πέρασε η επίσκεψη της Αυτού Θειοτάτης! Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους ότι όλα ήταν μέλι γάλα… για να δούμε όμως τι θα δούμε όταν θα ανοίξουν τα πανιά από τον Δεκέμβριο και μετά!

2. Πάντως από την επίσκεψη του Οικουμενικού στην Ελλάδα κρατάμε την στάση του Σκοπευτή. Η ομιλία του διθύραμβος για αυτόν που καθημερινά αποκαλεί με την εθνικότητα του! Γέλασαν και τα αγάλματα με την απάντηση του Άνακτος…

3. Ακούγεται ότι γίνεται εσωτερικό bullying στους ανεμβολίαστους κληρικούς! Απαγορεύσεις, επιτήμια, αλλά και συμπεριφορά χειρότερη και από τον Ηρώδη από κάποιους Μητροπολίτες… Τελικά η Εκκλησία είναι θεανθρώπινος οργανισμός ή σκέτο οργανισμός; 

4. Έγιναν και οι ενθρονίσεις των Μητροπολιτών! Για πρώτη φορά με τέτοια μορφή! Λιτά και απέριττα… καλό είναι να συνειδητοποιήσουν όχι μόνο οι ενθρονιζόμενοι, αλλά όσοι κατέχουν ήδη τους θρόνους τους ότι οι παλαιές εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί και ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη… τρεις και ο κούκος πλέον!

5. Κάτι μου λέει ότι ισάριθμες εκλογές θα έχουμε και στην επόμενη Ιεραρχία… Μητροπολιτών; Επισκόπων; Θα φανεί Φεβρουάριο-Μάρτιο… οι ανάγκες εξάλλου είναι μεγάλες και οι υποχρεώσεις πολλές, κάπως πρέπει να καλυφθούν!

***

ΥΣ: Αναρωτιέμαι πως σε μία πανήγυρη Αγίου μπορούν να λειτουργήσουν μόνο μέχρι 3 Αρχιερείς, ενώ την επομένη των ενθρονίσεων άνω των 3, των 6 και των 9; Απλά αναρωτιέμαι!

ΥΣ2: Δεν ξέρω αν στην Δευτέρα Παρουσία θα πέσει πολύ γέλιο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αγίου Αργολίδος, αλλά ένα είναι σίγουρο: "Τα πιο καυτά καζάνια της κολάσεως είναι κρατημένα γι’ αυτούς που σε καιρό σήψης και ηθικής κατάπτωσης δεν πήραν θέση".

Εμφανίσεις: 304593
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο