Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 08/10 22:04

alathito 10

"πλάγιος του πέμπτου"

1. Τέλος καλό και όλα καλά. 5 στις 5 κατάφερε να πετύχει ο Μακαριώτατος, σπάζοντας τα προγνωστικά κάποιων που ήλπιζαν ότι θα του «κλέψουν» μία ή ακόμη και δύο εκλογές! Λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, που μάλλον ξέρει καλύτερη μπάλα ακόμη και από τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

2. Και όποιος τολμήσει να υποστηρίξει ξανά ότι είμαστε η αντιπολίτευση του Αθηνών, τότε είναι γελασμένος! Σιγά Άγιοι Αρχιερείς! Θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση και πάτε να διεκδικήσετε όλες τις Μητροπόλεις με ισάριθμους υποψηφίους; Με ποια λογική; Τελικά: ιδού η Ρόδος, ιδού και τα αποτελέσματα…

3. Αυξάνονται οι της παλαιάς Ελλάδος στις Νέες Χώρες… ξέρει καλά ο μαέστρος να διαβλέπει τα μέλλοντα συμβαίνειν… βέβαια, αναμένουμε και την απάντηση του Φαναρίου: πότε είπαμε ότι έχει Σύνοδο;

4. Μεγάλη παρρησία πρέπει να έχει στον Ουρανό ο μακαριστός και αρχοντικός Τράλλεων κυρός Ισίδωρος που αξιώνεται από την θριαμβεύουσα Εκκλησία να καμαρώνει δύο παιδιά του να εκλέγονται ακριβώς την ίδια μέρα! Ας έχουν την ευχή του για μία ευάρεστο διακονία μέσα στην Αγία Εκκλησία.

5. Και το τελευταίο και καλύτερο: σύντομα θα ακούσουμε για κάποια παραίτηση Κυριάρχου Μητροπολίτου… για να δούμε ποιος θα αλώσει την μελλοντική κενωθησομένη Μητρόπολη!

ΥΣ: Προφητείας… το ανάγνωσμα! Σοφία Πρόσχωμεν… δεν ξέρω κατά που θα κάνει απόψε ο βαθυστόχαστος χαμένος! Παταγώδης αποτυχία… μέχρι κι ένας υποψήφιος που κατέβηκε άνευ Γέροντος, πήρε περισσότερες ψήφους!

ΥΣ2: Σήμερα είδαμε ότι το clopy paste από την Romfea.gr έχει πάει σε άλλα επίπεδα... Την επόμενη φορά να προσέχετε με την διαδικασία του Τριπροσώπου, γιατί ηθελημένα για λίγα λεπτά απουσίαζε κάθε φορά ο τρίτος υποψήφιος!

Εμφανίσεις: 305351
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο