Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/01 12:23

Jews from

''πλάγιος του πέμπτου''

1. Εύγε στους γενναίους Μητροπολίτες που τέλεσαν τον αγιασμό των υδάτων στις επαρχίες τους και το έκαναν μόνο με τους στενούς τους συνεργάτες χωρίς να προκαλέσουν... ας τα βλέπουν οι πολιτικοί μας, οι οποίοι μιλούν για Δημοκρατία! Ας δούνε και τι συνέβη στις γείτονες «εχθρικές» χώρες της Τουρκίας και της Αλβανίας: παρόντες οι μουσουλμάνοι επικεφαλής, ενώ οι δικοί μας, μόνο όταν είναι για ψήφους!

2. Πολύ κρίμα που η επίσημη πλευρά της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν βγήκε να καταδικάσει τα Fake videos,  που κυκλοφόρησαν από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας για την ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη Νάξο... Επίσης, δεν είδαμε να καταδικάσουν και το γράφημα μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού που έδειξε κληρικό με χειροπέδες! Ψιλά γράμματα θα πεις…

3. Που έχει καταντήσει η Ελληνική κοινωνία... να περιμένει από τον φωστήρα Καθηγητή να βγαίνει και να δηλώνει ότι σοκαρίστηκε από τις εικόνες προσελεύσεως των πιστών στις Εκκλησίες την ημέρα των Θεοφανείων! Ο άλλος να βγαίνει και να λέει ότι θα έχουμε παράταση lockdown λόγω των Θεοφανείων….Λες και οι πιστοί είναι πολίτες 3ης κατηγορίας και δεν ξέρουν να κρατούν αποστάσεις και μέτρα προφύλαξης! 

4. Συνεδριάζει η Σύνοδος του Πατριαρχείου από την Τρίτη στο Φανάρι... άξιος και άξιος θα ακουστούν για τις Μητροπόλεις της Μεσογείου! Ναι, καλά διαβάζετε: για τις Μητροπόλεις!!!! Και κάτι άλλο θα προκύψει... Αλλά και σίγουρα, μέσα στο έτος θα έχουμε και ανυψώσεις στελεχών της Πατριαρχικής Αυλής... ήγγικεν η ώρα!

5. Όσον αφορά στα της δικής μας επικράτειας, όπως σας έχω πει, μη βιάζεστε! Θα αργήσει να βγει η ξαστεριά... θα έχουμε κι άλλους ελεύθερους θρόνους... Μέχρι τότε όμως, θα σας δώσω πολλά ονόματα που ήδη ράβουν στολές!

Υ.Γ. Τόσα χρόνια κάνουν εορτασμούς και τιμάνε τους Αγίους Πατέρες, κηρύττοντας με στεντορεία φωνή στο εκκλησίασμα να τους μιμηθούμε. Αυτοί δεν πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα έπρεπε να τους μιμηθούν; Το κήρυγμα δηλαδή είναι για τους πιστούς και όχι γι’ αυτούς; Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ότι για τους Αγίους που κηρύττουν δεν πήγαιναν χέρι - χέρι….γι αυτό και δοξάστηκαν από τον Θεό!

Υ.Γ 2. Ακούμε πολλές φορές για την Ρωσία του Ορθόδοξου Πούτιν, η οποία όπως μας λένε τα τελευταία χρόνια, έχει γυρίσει την πλάτη της στην χώρα μας και στηρίζει ενεργειακά και εξοπλιστικά την εξ ανατολών γείτονα χώρα. Βλέπουμε ακόμη τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο με απώτερο σκοπό τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της περιοχής. Από την άλλη αυτοί αλλά και άλλοι δεν λένε πως ο θαλάσσιος αγωγός φυσικού αερίου Turkish Stream μεταφέρει αξιόπιστα το ρωσικό αέριο για έξι ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα. Εκτός αυτού, μαθαίνουμε πως η χώρα μας το 2020 αύξησε την αγορά φυσικού αερίου. Έτσι για την ενημέρωση!

Εμφανίσεις: 303792
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο