Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 24/07 17:21

roumanias danihl

ROMFEA.GR | Συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος απέστειλε σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ, όσον αφορά τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

''Σε αυτές τις στιγμές μεγάλης θλίψης, εκ μέρους του κλήρου και των πιστών της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων και προσευχόμαστε στον Πανάγαθο Θεό μας να αναπαύσει τις ψυχές των κεκοιμημένων'' αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Δανιήλ.

Διαβάστε παρακάτω στο σχετικό μήνυμα:

Προς τον

Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’

Μακαριώτατε,

Έχουμε μάθει με μεγάλη θλίψη τις δραματικές συνέπειες των δασικών πυρκαγιών στην περιοχή της Αθήνας, οι πιο θανατηφόρες πυρκαγιές την τελευταία δεκαετία, από τις οποίες τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τραυματίες ξεπερνούν 150, μερικοί από τους οποίους είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Σε αυτές τις στιγμές μεγάλης θλίψης, εκ μέρους του κλήρου και των πιστών της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων και προσευχόμαστε στον Πανάγαθο Θεό μας να αναπαύσει τις ψυχές των κεκοιμημένων.

Επιπλέον, εκφράζουμε τη συμπόνια και την αδελφική αλληλεγγύη μας με όλους εκείνους που υποφέρουν τώρα τις συνέπειες αυτών των πυρκαγιών, και ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Έχουμε όλες τις ελπίδες ότι ο ελληνικός λαός, υπό την Υψηλή Ποιμαντορία της Μακαριότητάς Σας, θα ξεπεράσει αυτές τις δοκιμές με τη βοήθεια του Θεού.

Σας αγκαλιάζουμε αδελφικά στον Χριστό τον Κύριο.

† ΔΑΝΙΗΛ

Πατριάρχης της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

Εμφανίσεις: 301251
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: