Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 21/09 11:49

bololask ilar

Το Πατριαρχείο Μόσχας εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ορθοδοξία θα είναι η τελική επιλογή της πνευματικής αναζητήσεως του Γάλλου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος πρόσφατα βαπτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός στο Παρίσι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο γάλλος ηθοποιός τη δεκαετία του 1960 ασπάστηκε το Ισλάμ, και αργότερα τον Ινδουισμό και τον Βουδισμό.

Σχολιάζοντας την βάπτιση του γάλλου ηθοποιού ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, τόνισε ότι "θα ήθελα να ευχηθώ στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ η ορθοδοξία να είναι η τελική του επιλογή".

"Η Ορθοδοξία είναι ένας θησαυρός από τον οποίο μπορεί κανείς να αντλήσει τα πάντα στη ζωή του. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν πλέον αυτό το μονοπάτι του Ζεράρ τελειώνει ακριβώς στην Ορθόδοξη Εκκλησία" - πρόσθεσε ο Ρώσος Ιεράρχης.

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας, ανέφερε: "Ελπίζω να προσεγγίσει την Ορθόδοξη πίστη με το ίδιο βάθος και την ίδια στοχαστικότητα που είχε στους ρόλους του. Η πίστη θα του ανοίξει πολλές πτυχές τις οποίες δεν έχει ανακαλύψει ακόμα".

Δείτε επίσης -> Χριστιανός Ορθόδοξος βαπτίστηκε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Εμφανίσεις: 300528
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: