Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 19/11 19:45

klirikoi me mosxas 1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Συνάντηση για πρώτη φορά με κληρικούς της Μόσχας που έχει χειροτονήσει, είχε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος, κατά την ιδιαίτερη αυτή συνάντηση με τους κληρικούς μοιράστηκε διάφορες ποιμαντικές εμπειρίες και σκέψεις για σημαντικά ζητήματα της Εκκλησιαστικής ζωής.

Επίσης, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τον "προσωπικό του πόνο", για τις μεμονομένες ενέργειες Προκαθημένων Τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών που υποστήριξαν το ουκρανικό σχίσμα.

Η συνάντηση του Πατριάρχη με τους κληρικούς πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος, και έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Ο πατριάρχης αναφέρθηκε στην δική του ποιμαντική φροντίδα από τότε που ήταν κληρικός, ενώ έδωσε πατρικές συμβουλές για το θέμα της εξομολόγησης, και την επικοινωνία που πρέπει να έχουν με τους πιστούς.

Τέλος ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρωσίας, ενημέρωσε τους κληρικούς για τις ξένες δυνάμεις που θέλουν να διασπάσουν την ενότητα της Ορθοδοξίας.

klirikoi me mosxas 2

klirikoi me mosxas 2

klirikoi me mosxas 2

klirikoi me mosxas 2

klirikoi me mosxas 2

klirikoi me mosxas 2

Εμφανίσεις: 300815
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: