Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/08 01:34

onoufrios1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Το Σάββατο 17, Αυγούστου 2009 συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Ονουφρίου.

Ο Μητροπολίτης Ονούφριος τίμησε την ημέρα αυτή, τελώντας Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Λαύρα του Κιέβου.

Με τον Μητροπολίτη Ονούφριο, συλλειτούργησαν πλειάδα Ιεραρχών και κληρικών της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανία του Πατριαρχείου Μόσχας.

Να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας ο Μητροπολίτης Ονούφριος, ανύψωσε σε Μητροπολίτες και Αρχιεπισκόπους Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Επίσης, ο Μητροπολίτης Ονούφριος προσευχήθηκε για την ειρήνη στην Ουκρανία και την ενότητα της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ο Μακαριώτατος στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους για τα καλά τους λόγια, καθώς και τους πιστούς για την στήριξη και τις προσευχές τους.

"Ο ισχυρός άνθρωπος του θεού, είναι αυτός που μπορεί να υπομένει τις αδικίες με υπομονή και αγάπη. Χαίρομαι και ευχαριστώ τον Θεό, που η Εκκλησία μας αποτελείται από τέτοιους ισχυρούς ανθρώπους" - ανέφερε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Ονούφριος.

Τέλος ο Μητροπολίτης Ονούφριος, δέχθηκε ευχές από τις μοναστικές αδελφότητες και τους πιστούς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 301236
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: