Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018

ambrosios berias

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Όσο περνάνε οι μέρες τα πράγματα στην Ουκρανία γίνονται ολοένα και δυσκολότερα, λίγες ημέρες μετά την υπογραφή συμφωνία του Προέδρου Ποροσένκο με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Σήμερα, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ο Πρύτανης της Θεολογικής Σχολής της Μόσχας, Αρχιεπίσκοπος Αμβρόσιος ήρθε αντιμέτωπος με τις αρχές της Ουκρανίας.

Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό, δεν του επιτράπηκε η είσοδος στην Ουκρανία, ο οποίος ήθελε να συμμετάσχει στους εορτασμούς της Θεολογικής Ακαδημίας του Κιέβου.

"Δεν δέχτηκαν τα έγγραφά μου, λέγοντας ότι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν τον σκοπό της διαμονής μου" - έγραψε ο Αρχιεπίσκοπος Αμβρόσιος.

Ο Πρύτανης της Θεολογικής Σχολής της Μόσχας έγραψε ότι είχε μαζί του όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ωστόσο του αρνήθηκαν την είσοδο στην χώρα, παρόλο που είχε και επίσημη πρόσκληση.

Κλείνοντας ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε: "Δεν μου έδωσαν καμία εξήγηση γιατί μου απαγορεύουν να μεταβώ στο Κιέβο, παρότι ζήτησα ευγενικά να μου πουν το λόγο".

Εμφανίσεις: 300283
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: