Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018

protoxronia mosxa 2

Επιμέλεια: Romfea.gr


Μήνυμα ενότητας απευθύνε προς όλους τους Ορθοδόξους ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των ρωσιών κ. Κύριλλος, κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της Μόσχας.

Ο Πατριάρχης Μόσχας εξέφρασε την επιθυμία να ενωθούν οι Ορθόδοξοι, ώστε να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

"Είθε ο Θεός να μας βοηθήσει για να κάνουμε ότι χρειάζεται στο διασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον κόσμο" τόνισε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Κύριλλος.

Επίσης ο Πατριάρχης Κύριλλος αναφέρθηκε στην συμφιλίωση των λαών και των πολιτικών συγκρούσεων, συμπεριλαμβανομένης και της Ουκρανίας, τονίζοντας πως "ο Θεός να βοηθήσει ώστε να συμφιλιωθούν όλα τα έθνη που βρίσκονται σε κατάσταση πολέμου".

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρωσίας δεν παρέλειψε να αναφέρει, ότι η κύρια δύναμη που μεταμορφώνει τη ζωή ενός ανθρώπου είναι μόνο η χάρις του Θεού.

"Τα αποτελέσματα της Θείας Χάριτος είναι η ειρήνη, η χαρά, η αγάπη και αυτό που ονομάζουμε ανθρώπινη ευτυχία! Μόνο με την χάρη του Θεού ο άνθρωπος ζει αληθινή ζωή..." πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Κύριλλος.

protoxronia mosxa 1

protoxronia mosxa 1

protoxronia mosxa 1

protoxronia mosxa 1

protoxronia mosxa 1

protoxronia mosxa 1

Εμφανίσεις: 302505
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: