Γράφτηκε από τον/την Εκ της Αρχιγραμματείας. 14/08 15:27

proxenos ierosolimon1

Το εσπέρας της Πέμπτης, 31ης Ιουλίου/13ης Αυγούστου 2020, παραμονής της νηστείας του Δεκαπενταυγούστου, ο Μακαριώτατος Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος επεσκέφθη την Ιεράν Μονήν του Οσίου Πατρός ημών Σάββα του ηγιασμένου επί τη ονομαστική εορτή του Πνευματικού της Λαύρας Οσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Ευδοκίμου.

Εις την επίσκεψιν ταύτην ο Μακαριώτατος συνωδεύετο υπό του Γενικού Προξένου της Ελλάδος εις τα Ιεροσόλυμα κ. Χρήστου Σοφιανοπούλου και των Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων Μητροπολίτου Καπιτωλιάδος κ. Ησυχίου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου και του Τελετάρχου Αρχιμανδρίτου π. Βαρθολομαίου.

Ο Μακαριώτατος εγένετο δεκτός εν σεβασμώ υπό της Αγιοσαββιτικής Αδελφότητος και μετά την προσκύνησιν του ιερού Σκηνώματος του Οσίου Πατρός ημών Σάββα του ηγιασμένου, ενημερώθη ως και ο κ. Γενικός υπό του εορτάζοντος Πνευματικού Αρχιμανδρίτου π. Ευδοκίμου επί των προβλημάτων, τα οποία δημιουργούν εις την Μονήν οι περίοικοι επί της περιοχής της ευρισκομένης εις ακτίνα δύο χιλιομέτρων κυκλικώς, ανεγνωρισμένης ως ανηκούσης εις την Μονήν και μη οικοδομησίμου ήδη από της εποχής της Εντολοδόχου Αγγλικής Κυβερνήσεως, της Ιορδανίας έως και σήμερον.

proxenos ierosolimon2

proxenos ierosolimon2

Εμφανίσεις: 300459
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: