Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 22/03 14:29

khaled fouda

Του Νίκου Κάτσικα


Τη στήριξη όλων των αρμοδίων φορέων στην Αγία Αικατερίνη του Σινά, μετέφερε ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας του Νοτίου Σινά Χάλιντ Φούντα.

Ο κ. Φούντα τόνισε ότι όλες οι αρχές βρίσκονται στο πλευρό του ελληνορθόδοξου μοναστηριού, σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί.

Σε μήνυμα που μετέφερε εκ μέρους του, ο σύμβουλός του, Αντώνης Καζαμίας, ο Κυβερνήτης Χάλιντ Φούντα, από τους πιο φιλέλληνες αξιωματούχους στη Χώρα του Νείλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του που από πολύ νωρίς η Μοναστική Αδελφότητα με τον Αρχιεπίσκοπο Σιναίου κ. Δαμιανό ήταν η πρώτη που αποφάσισε να σταματήσει να δέχεται προσκυνητές στις ακολουθίες, οι οποίες γίνονται πλέον κεκλεισμένων των θυρών.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω απόφαση της Ιεράς Μονής Σινά πάρθηκε πολύ πριν τις αποφάσεις που πήρε αντίστοιχα μόλις χθες η Κοπτική Ορθόδοξη Εκκλησία και όλες οι εκκλησίες καθώς και όλα τα μουσουλμανικά τεμένη στην Αίγυπτο και η οποία κοινοποιήθηκε προς όλες τις αρμόδιες αρχές από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας με την υπογραφή του Δικαίου του μοναστηριού, Αρχιμανδρίτη Συμεών.

Εμφανίσεις: 272569
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: