Γράφτηκε από τον/την ΑΠΕ-ΜΠΕ. 29/08 10:39

monaxoi sina 1

Τα συγχαρητήριά τους στο νέο Δήμαρχο της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, Στρατηγό ε.α. Τάρεκ Ανάνι, μετέφεραν σήμερα οι μοναχοί της Ιεράς Μονής, στην ορεινή αυτή περιοχή της Αιγύπτου.

Εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανό, αντιπροσωπείας της μοναστικής αδελφότητας, με επικεφαλής τον Δικαίο της Μονής π. Συμεών, τον Σκευοφύλακας π. Μιχαήλ και τον Οικονόμο π. Εφραίμ, μετέφεραν τις ευχές της ελληνορθόδοξης Ιεράς Μονής από την οποία έχει το όνομά της όλη η περιοχή, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του.

Παράλληλα, παρουσία και του Συμβούλου της Ιεράς Μονής κ. Αντώνη Καζαμία, εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση στο πρόσωπο του νέου Δημάρχου για το ενδιαφέρον της αιγυπτιακής κυβέρνησης που συνεχώς αναβαθμίζει την όλη περιοχή με σημαντικά έργα όπως είναι η επέκταση του αεροδρομίου της μικρής αυτής πόλης, που έχει συνδέσει άρρηκτα την ιστορία με το μοναστήρι της Αλεξανδρινής Αγίας Αικατερίνης στο Σινά.

Από την πλευρά του, ο νέος Δήμαρχος κ. Ανάνι ευχαρίστησε για την τιμή, και τόνισε ότι θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Ιεράς Μονής.

Εμφανίσεις: 300468
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: