Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 30/01 21:13

borispol1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ' είχε σήμερα, Τετάρτη 30 Ιανουαρίου ο Μητροπολίτης Μπορισπόλ κ. Αντώνιος.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Αντώνιος συνοδευόταν από τον Αντιπροέδρο του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων, Πρωθιερέα Νικόλαο Ντανιλιέβιτς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές συζήτησαν την κατάσταση που επικρατεί στην Ορθοδοξία εν γένει, καθώς και το φλέγον θέμα που αφορά την εκκλησιαστική κατάσταση στην Ουκρανία.

Ο Πατριάρχης Θεόφιλος τόνισε ότι προσεύχεται για την ενότητα στην Ουκρανίαμ ενώ σημείωσε την ανάγκη για σοφία, υπομονή και ταπεινοφροσύνη σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της εκκλησιαστικής ζωής.

Επίσης ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας αναφέρθηκε στον Μητροπολίτη Ονούφριο, κάνοντας λόγω για έναν ιδιαίτερο Ιεράρχης και βαθιά πνευματικό άνθρωπο.

Τέλος από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Αντώνιος μετέφερε στον Πατριάρχη τις ευχές του Μητροπολίτη Ονουφρίου, ενώ τον ευχαρίστησε για την συνάντηση και συνομιλία που είχαν μαζί του.

Εμφανίσεις: 300358
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: