Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

halki 41

Την ημέρα της απόδοσης της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίου Γεώργιου του Κρημνού Χάλκης, που είναι ένα από τα Μετόχια του Παναγίου Τάφου στην Κωνσταντινούπολη και έδρα του πατριαρχικού επιτρόπου.

Προεξάρχων της Θείας Λειτουργίας ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Ανθηδώνος κ. Νεκτάριος, επίτροπος του Παναγίου Τάφου στην Κωνσταντινούπολη, συμπαραστατούμενος υπό του Προηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου της νήσου Πάτμου Αρχιμανδρίτης Αντίπα, του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη Στεφάνου Νούση, εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου της νήσου Αντιγόνης και του Πατρός Φωτίου Μεφαλέ, εφημερίου του Αγίου Νικολάου νήσου Χάλκης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και κατά το τυπικό της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, εψάλησαν τα εγκώμια της Παναγίας και έγινε η λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της θεομήτορος πέριξ του Ναού.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση στο επιτροπικό της Ιεράς Μονής.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 302429
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: