Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/02 12:49

georgias-hlias

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Για απόπειρα δηλητηριάσης του Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία Β΄, κάνει λόγω σήμερα η Γεωργιανή τηλεόραση, επικαλούμενη διάφορες εσωτερικές πηγές.

Η πληροφορίες ήρθαν στην δημοσιότητα, λίγες ώρες πριν ο Πατριάρχης Γεωργίας υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην χοληδόχο κύστη σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Γερμανίας.

Το Πατριαρχείο Γεωργίας μέχρι στιγμής δεν έχει εκδόσει ανακοίνωση σχετικά με τις πληροφορίες περί δηλητηριάσης, παρόλα αυτά το Γεωργιανό κανάλι επιμένει ότι υπάρχει απόπειρα.

Πληροφορίες της Romfea.gr πάντως αναφέρουν ότι την Παρασκευή συννελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Τιφλίδας, ο επικεφαλής της διαθήκης του Πατριάρχη και ο Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου "Άγιοι Ιωακείμ και Άννα" που θα ταξίδευαν με τον Πατριάρχη Ηλία στην Γερμανία.

Να αναφερθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος που συνοδεύει τον Πατριάρχη στην Γερμανία, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε: "Όταν επιστρέψουμε πρώτα ο Θεός στην Τιφλίδα όλα θα ξεκαθαρίσουν."

Νεότερη ενημέρωση: Η εγχείρηση του Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε από την Κλινική του Βερολίνου.

georgias-1

Εμφανίσεις: 304103
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: