Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

adioxeioas 1

Συλλυπητήρια επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για τις καταστροφικές πυρκαγιές, απέστειλε ο Πατριάρχης Αντιοχείας και πασής Ανατολής Κ. Ιωάννης Ι΄.

Ο Προκαθήμενος της Αντιοχείας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και πόνο προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, καθώς και σε όλο το ελλινικό λαό:

"Μετα μεγάλου δέους και βαθείας συγκινήσεως ελάβαμεν κλύρος τε και λαός του παλαιφάτου Πατριαρχίου Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής τας ειδήσεις από των καταστροφικών πυρκαιών αι οποίαι επεκτάθηκαν εις διάφορα μέρη της πολυαγαπιμένης Ελλαδικής χώρας".

"Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν την συμπαράσταση της δοκιμαζομένης Εκκλησίας της Αντιοχείας στην αδελφή της Εκκλησίας της Ελλάδος. Προστρέχουμε στον πανοικτήρμονα Κύριον Ιησού Χριστό ζητώντας εν προσευχή και δάκρυσι να σταματήσει αυτός ο Γολγοθάς της χώρας και της Εκκλησίας σας και να υποστηρίξει όλους τους ποιμένες να παραγορήσουν τον πληγωμένο ευσεβές πλήρωμα" – προσθέτει χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Ιωάννης.

Εμφανίσεις: 302398
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: