Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

antioxeias aboutampi

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Με τον πρίγκιπα του Άμπου Ντάμπι και Ανώτατο Αναπληρωτή Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ, Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναγιάν, συναντήθηκε την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας έφτασε στο Παλάτι συνοδευόμενος από Ιεράρχες του Πατριαρχείου, τους οποίους ο Πρίγκιπας και Ανώτατοι Αξιωματούχοι τους υποδέχθηκαν θερμά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρίγκιπας του Αμπού Ντάμπι καλωσόρισε τον Πατριάρχη Ιωάννη και την συνοδεία του, επαινώντας την παρουσία της Εκκλησίας της Αντιόχειας στα ΗΑΕ.

Από την πλευρά του ο Πατριάρχης Αντιοχείας ευχαρίστησε τον Πρίγκιπα για την θερμή υποδοχή, καθώς και για την γη που τους προσέφεραν για να χτίσουν νέα Εκκλησία στην περιοχή.

Τέλος ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιόχειας εξήρε τις αξίες του διαλόγου, που χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση των ΗΑΕ κια τους ανθρώπους της χώρας αυτής.

abou1

abou1

abou1

abou1

abou1

abou1

abou1

Εμφανίσεις: 303802
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: