Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 08/09 18:02

karthagenis dendias 2

Στην υποδοχή του Υπουργού των Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νικολάου Δένδια, παρευρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Μελέτιος την 7η Σεπτεμβρίου ε.έ. στον κρατικό αερολιμένα Τύνιδος.

Κατά την υποδοχή παρέστησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Τυνησίας κ. Othman Jarandi και Υγείας κ. Ali Mrabet, ο Πρέσβυς της Ελλάδος κ. Ευάγγελος Τσαούσης, η Πρόξενος κα Σοφία Κανταρά, ο Στρατιωτικός Ακόλουθος Πλοίαρχος Μιχαήλ Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος κ. Ιωάννης Δύντσικος και η Διευθύντρια του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου κα Σοφία Αργυροπούλου.

Κατά την άφιξή του ο Εξοχ. κ. Δένδιας παρέδωσε εκ μέρους της Ελληνικής Κυβερνήσεως προς την Τυνησία 100.000 εμβόλια και λοιπό ιατροφαρμακευτικό υλικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Στην συνάντηση ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Μελέτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη των Ελλήνων της Τυνησίας προς την Ελληνική Κυβέρνηση για την αλληλεγγύη προς την φιλόξενη χώρα της Τυνησίας, καθώς και για το αμέριστο ενδιαφέρον και την μέριμνα του Υπουργείου Εξωτερικών στην απρόσκοπτη παρουσία της Ι. Μητροπόλεως Καρθαγένης στη Βόρειο Αφρική.

karthagenis dendias 4

karthagenis dendias 3

Εμφανίσεις: 257689
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: