Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 28/07 23:26

xeirotonies diakonon 26

Με την χάρη του Αγίου Τριαδικού και με τις ευχές του Σεπτού Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β', ολοκληρώθηκε το εικοσαήμερο Σεμινάριο των ιεροψαλτών από τις κυριότερες ενορίες της Κατάγκα.

Καθημερινή Θεία Λειτουργία, μαθήματα του προγράμματος, ψυχαγωγία και επισκέψεις κατέκλειαν όλο το εικοσιτετράωρο των μαθητών μας.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος χειροτόνησε τον υποδιάκονο Ευθύμιον-Διευθυντή των Σχολείων σε διάκονο, δίνοντάς του το όνομα Ευλόγιος, και στο τέλος χειροθέτησε 5 αναγνώστες.

Σήμερα Κυριακή 28 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε στη θεία Λειτουργία και χειροτόνησε τον εκπαιδευτικό-δάσκαλο Αδριανό σε διάκονο.

Να αναφερθεί ότι ο υποψήφιος αναφέρθηκε στο έργο που τον καλεί ο Άγιος Θεός και απορεί για την ανερμήνευτη αγάπη του Θεού.

Επίσης κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας ο κ. Μελέτιος προεχείρισε 5 ψάλτες.

Τέλος μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας ακολούθησε πανηγυρική τράπεζα και δόθηκε και μια ευαρέσκεια της Ιεράς Μητροπόλεως για την πρόθυμη και αυθόρμητη αγάπη τους προς την Εκκλησία, και ευχαρίστησαν πολλαπλώς τον επίσκοπο, ενώ αύριο αναχωρούν όλοι τους για τις απομακρυσμένες ενορίες τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 280425
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: