Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 21/07 22:43

seminario katagkas 22

Με τις ευχές και ευλογίες του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου του Β', συνεχίζεται το σεμινάριο με εκατόν είκοσι νέους και κάθε ήμερα τελείται θεία Λειτουργία υπό του Ι. Κλήρου της Ι.Μ. Κατάνγκας, και του ιδίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Μελετίου.

Την 19η Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Καμανιόλας, καθ' ότι εόρταζε η προεστώσα αδελφή Μακρίνα, και όλοι ευχήθηκαν με τις καλλίτερες ευχές στην αδ. Μακρίνα να διακονεί από την θέση της προεστώσας.

Την επόμενη ημέρα, μετέβη στο Φουνγουρούμε και τέλεσε τον αγιασμό για την θεμελίωση του πρεσβυτερίου της ενορίας και την ανακαίνιση του Ιερού Ναού του Αγίου Θεολόγου.

Σήμερα Κυριακή ο κ. Μελέτιος λειτούργησε στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Κολουέζι, και κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας χειροτόνησε τον υποδιάκονο Ρωμανό και τον ονόμασε Ρηγίνο.

Ο δ. Ρηγίνος είναι διευθυντής του μεγάλου Σχολείου στο Καβαγιόγκο, επίσης παρευρέθη και ο πνευματικός του π. Αλέξανδρος, ο οποίος πράγματι οργώνει την περιοχή, με τις συνεχείς επισκέψεις του και λειτουργίες.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος παρέστη στην εορτή των νέων που διοργάνωσαν οι ίδιοι και ευλόγησε την τράπεζα και τους ευχήθηκε ο Θεός να ευλογεί τις προσπάθειες τους, αφού καθημερινά προΐστανται σε αγαθοεργά έργα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 250143
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: