Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 06/09 13:28

oikoymenikos elpidophoros

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Πριν από λίγες μέρες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με εγκύκλιό του, ενημέρωσε το χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι τον Οκτώβριο θα επισκεφθεί την Αμερική ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Romfea.gr η προγραμματισμένη αυτή επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά λόγω μέτρων που ισχύουν στην Αμερική.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πατριάρχης θα μεταβεί στην Αμερική το καλοκαίρι του 2022, που ίσως μέχρι τότε αποπερατωθεί και ο Άγιος Νικόλαος στο σημείο μηδέν.

Επίσης, φαίνεται ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης θέλει να επισκεφθεί την Αμερική το 2022, που η συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Τέλος να σημειωθεί ότι από την πλευρά της Αρχιεπισκοπής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση, αν και ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην έδρα του από την Ελλάδα που βρίσκεται.

Εμφανίσεις: 301407
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: