Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Σμύρνης. 01/11 20:34

anargyroi smirnis2020 7

Κανονικώς ετελέσθησαν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία εις τον Ι. Ναόν Αγ. Φωτεινής Σμύρνης, σήμερον Κυριακήν, 1ην Νοεμβρίου, ιερουργούντος του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου.

Μέλη της Ορθοδόξου Κοινότητος προσήλθον και μετέσχον της Θείας Λειτουργίας, αψηφήσαντα την μετασεισμικήν δραστηριότητα, και μετέσχον των Αχράντων Μυστηρίων, εις ενίσχυσιν και άνωθεν ενδυνάμωσιν κατά τας δυσκόλους ταύτας στιγμάς, τας οποίας διέρχεται η ευρυτέρα περιοχή της Ιωνίας και η πρωτεύουσα αυτής.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβ. κ. Βαρθολομαίος ετέλεσε την Ιεράν Ακολουθίαν του Μικρού Αγιασμού, επί τη πρώτη του μηνός, ανέγνω δε και ευχήν υπέρ της διασώσεως της πόλεως και Χώρας ταύτης από της φοβεράς του σεισμού απειλής και υπέρ της ταχείας καταπαύσεως του γεωλογικού τούτου φαινομένου εν τη περιοχή.

Εν τέλει, μετέφερεν εις το εκκλησίασμα τας σεπτάς ευχάς της Α.Θ. Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου, Όστις επεκοινώνησε προς αυτόν, εκφράσας την σεπτήν προσευχητικήν συμπάθειαν προς τον Ποιμενάρχην και το ποίμνιον της Σμύρνης, ενδιαφερθείς φιλοστόργως διά την ασφάλειαν και την υγιείαν των.

anargyroi smirnis2020 1

anargyroi smirnis2020 1

anargyroi smirnis2020 1

anargyroi smirnis2020 1

anargyroi smirnis2020 1

anargyroi smirnis2020 1

anargyroi smirnis2020 1

Εμφανίσεις: 301707
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: