Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 05/12 10:37

eudokiados

Tην Κυριακή 1η Δεκεμβρίου ε.ε. στην ενορία του Αγίου Αλυπίου στην Αττάλεια ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Ευδοκιάδος κ. Αμβρόσιος, με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Πισιδίας κ. Σωτηρίου, τέλεσε την εις Διάκονο χειροτονία του Αναγνώστου Σεργίου Παλάτνικωφ, γεγονός που προξένησε μεγάλη χαρά και πνευματική αγαλλίαση στους πιστούς μας.

Με τον Θεοφιλέστατο συλλειτούργησαν ο π. Κωνσταντίνος από την ενορία της Αλάνυας και ο Εφημέριος της Αττάλειας π. Βλαδίμηρος.

Ο Διάκονος Σέργιος κατάγεται από τη Λευκορωσία.

Μετά την αποφοίτησή του από το Θεολογικό Σεμινάριο του Μίνσκ, σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., όπου και ολοκληρώνει το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Η σύζυγος του νεοχειροτονηθέντος Διακόνου, ἡ Diana (Ντιάνα), Ουκρανικής καταγωγής, σπουδάζει στη Νομική Σχολή του αυτού Πανεπιστημίου.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, παρετέθη πλούσιο εορταστικό γεύμα στο Αρχονταρίκι του Επισκοπείου, το οποίο προετοίμασαν οι ενορίτισσες.

eudokiadow2

eudokiados3

Εμφανίσεις: 300544
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: