Γράφτηκε από τον/την Εκ του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 14/10 15:31

oikoumenikos bartholomaios

Την μεσημβρίαν της Δευτέρας, 14ης Οκτωβρίου, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος υπό του Πανοσιολ. Μ. Αρχιδιακόνου κ. Θεοδώρου, ανεχώρησεν αεροπορικώς εις Πράγαν.

Την επομένην, Τρίτην, 15ην ιδίου, ο Παναγιώτατος, ανταποκρινόμενος προφρόνως εις σχετικήν πρόσκλησιν του Εντιμ. κ. Jakub Klepal, Εκτελεστικού Διευθυντού του Διεθνούς Οργανισμού «Forum 2000», ιδρυθέντος υπό του τότε Προέδρου της Τσεχοσλοβακίας Václav Havel, θα τιμήση διά της υψηλής Αυτού παρουσίας και διά καταλλήλου ομιλίας τας εργασίας της ετησίας Γενικής Συνελεύσεως αυτού, επί του θέματος «Recovering the Promise of 1989».

Εφέτος εορτάζεται η συμπλήρωσις 30ετίας από της ιδρύσεως του Οργανισμού.

Κατά την βραχείαν παραμονήν Του εν Tσεχία, ο Παναγιώτατος θα συνοδεύηται και υπό των Σεβ. Μητροπολιτών Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και Αυστρίας κ. Αρσενίου, θα έχη δε και επαφάς μετά των αρμοδίων στελεχών της Αγιωτάτης Εκκλησίας Τσεχίας και Σλοβακίας.

Ο Παναγιώτατος θα επιστρέψη, συν Θεώ, εις την Πόλιν αυθημερόν το εσπέρας.

Εμφανίσεις: 301419
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: