Γράφτηκε από τον/την Εκ του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 17/08 11:23

patr xaireta

Την μεσημβρίαν του Σαββάτου, 17ης Αυγούστου, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, συνοδευόμενος υπό του Πανοσιολ. Διακόνου κ. Παισίου, Διευθυντού του Ιδιαιτέρου Αυτού Γραφείου, ανεχώρησεν αεροπορικώς εις Γενεύην.

Την Τρίτην, 20ην ιδίου, ο Παναγιώτατος, ανταποκριθείς προφρόνως εις σχετικήν πρόσκλησιν του Ελλογ. Δρος William F. Vendley, Γεν. Γραμματέως του Διαθρησκευτικού Διεθνούς Οργανισμού «Religions for Peace» (RfP), θα τιμήση διά της υψηλής Αυτού παρουσίας και διά καταλλήλου ομιλίας την εναρκτήριον τελετήν της εν Lindau Γερμανίας συγκληθησομένης κατ’ αυτάς 10ης Γενικής Συνελεύσεως αυτού, επί του θέματος «Caring for our Common Future – Advancing Shared Well-being», καθ’ ην θα παραστή και θα ομιλήση και ο Εξοχ. Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Frank-Walter Steinmeir, ως επίσης και θρησκευτικοί ηγέται και εκπρόσωποι Κυβερνήσεων και Διεθνών Οργανισμών, συνολικώς περί τα 900 πρόσωπα.

Κατά την βραχείαν παραμονήν Του εν Γερμανία, ο Παναγιώτατος θα συνοδεύηται υπό των Σεβ. Μητροπολιτών Γερμανίας κ. Αυγουστίνου, Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και Ελβετίας κ. Μαξίμου.

Ο Παναγιώτατος, προεπέμφθη υπό του Επιτρόπου Αυτού Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου και του Πανοσιολ. Μ. Αρχιδιακόνου κ. Θεοδώρου, και θα επιστρέψη, συν Θεώ, εις την Πόλιν την Τετάρτην, 21ην τ.μ..

Εμφανίσεις: 301464
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: