Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/06 01:00

germanias 1

Νέα Υόρκη | Αιμίλιος Πολυγένης


Μια εκπληκτική ομιλία πραγματοποιήσε πριν από λίγο στο επίσημο δείπνο της ενθρονίσεως του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος.

Ο Μητροπολίτης Γερμανίας στην ομιλία του, μίλησε για τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, τον οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τον ξέρει περισσότερο και από τον εαυτό του.

Επίσης ο κ. Αυγουστίνος αναφέρθηκε στα χαρίσματα του νέου Αρχιεπισκόπου, τονίζοντας ότι «ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος θα γράψει την δίκη του ιστορία στην Αμερική!"

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν ο Μητροπολίτης Γερμανίας, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Ο κ. Αυγουστίνος χαρακτήρισε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο μεγάλο, του οποίου το όνομα θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία.

"Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δεν φοβάται ούτε τους Ρώσους, ούτε τους Τούρκους, ούτε και την Ουκρανία. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης φοβάται μόνο τον Θεό" - τόνισε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Γερμανίας.

Εμφανίσεις: 302501
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: