Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 27/01 01:00

kiebo barth

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος τιμήθηκε με τον τίτλο του επιτίμου διδάκτορα του Εθνικού Πανεπιστημίου «Ακαδημία Κιέβου- Μογίλα», δήλωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αντρέι Μέλεσεβιτς. 

«Με απόφαση του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Εθνικού Πανεπιστημίου «Ακαδημία Κιέβου- Μογίλα» από 20 Δεκεμβρίου 2018, στον Παναγιώτατο Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα της «Ακαδημίας Κιέβου-Μογύλα». (ψήφισμα)

Με τον τρόπο αυτό η κοινότητα της «Mohilyanka» όχι μόνο αποτίει  τον φόρο τιμής στη θρησκευτική διακονία του Προκαθημένου της ανά τον κόσμο Ορθοδοξίας, αλλά και – πάνω απ' όλα – εκτίμησε τα προσόντα του ως επιστήμονα και διαδότη ερευνών» – έγραψε ο Αντρέι Μέλεσεβιτς.

Εμφανίσεις: 301673
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: