Δέρκων Απόστολος και Σηλυβρίας Μάξιμος στην 44η Κληρικολαϊκή Συνέλευση

Ρεπορτάζ: Romfea.gr
Στην Μασσαχουσέτη θα πραγματοποιηθεί η 44η Κληρικολαϊκή Συνέλευση και το Εθνικό Συνέδριο της Ελληνικής Ορθοδόξου Αδελφότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.
Η 44η Κληρικολαϊκή θα συνεδριάζει από 1η εως 5 Ιουλίου 2018, και το θέμα της συνελεύσεως θα είναι "Όλα είναι δυνατά γι΄ αυτόν που πιστεύει στον Χριστό".
Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην 44η Κληρικολαϊκή, θα εκπροσωπήσουν ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων Απόστολος και ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στην Σύνοδο του Απριλίου ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων, είχε εκφράσει την απορία του για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση των οικονομικών ελέγχων, όσο και για το ασυνήθιστα υψηλό κόστος των μαρμάρων του Ναού του Αγίου Νικολάου.




