Γράφτηκε από τον/την Radio Evros. 05/05 13:47

me ton tourko

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ορεστιάδας βρέθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, προκειμένου να επισκεφθεί τον Τούρκο χειριστή σκαπτικού μηχανήματος, Μουσά Αρελίκ, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (02.05.2018) στις Καστανιές Έβρου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος η συνάντηση με τον Μουσά Αλερίκ έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διήρκησε μία ώρα.

Όπως ανέφερε βρήκε τον κρατούμενο οδηγό σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και ευδιάθετο.

Ο Μουσά Αλερίκ μίλησε στον Σεβασμιώτατο και για την σύλληψη και την κράτηση του στην Ορεστιάδα.

Του ανέφερε πως μετά τον αρχικό φόβο της σύλληψης κατάλαβε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες κράτησης του και περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Τούρκος οδηγός χάρηκε με την επίσκεψη του Μητροπολίτη, και μάλιστα εξέφρασε και την επιθυμία να ξανασυναντηθεί με τον Σεβασμιώτατατο εκ νέου στην Αδριανούπολη, που αποτελεί άλλωστε τόπο διαμονής και των δύο.

me ton tourko1

Εμφανίσεις: 305971
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: