Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Σμύρνης. 11/03 20:50

smirni 7Προσκύνησαν τον Τίμιο Σταυρό, σήμερα, εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως τα μέλη της Ορθοδόξου Κοινότητας Σμύρνης, κατά τήν Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος.

Παρόντες Έλληνες, Ρώσσοι, Γεωργιανοί αλλά και τουρκόφωνοι Ορθόδοξοι οι οποίοι μετείχαν της Θείας Λειτουργίας, πολλοί μάλιστα από αυτούς κοινώνησαν και των Αχράντων Μυστηρίων. Μεταξύ αυτών η Ευγεν. κ. Αργυρώ Παπούλια, Γεν. Πρόξενος της Ελλάδος στη Σμύρνη και ο επί κεφαλής της Ελληνικής Στρατιωτικής Αποστολής στην έδρα του ΝΑΤΟ στη Σμύρνης, με μέλη της Διπλωματικής Αρχής και της Στρατιωτικής Αποστολής.

Το αναλόγιο κόσμησε ο Μουσικολ. κ. Νικόλαος Βουρνούς, ιατρός, από την Χίο.

Ιδιαίτερη η παρουσία του Πανοσιολ. Μ. Συγκέλλου κ. Αμβροσίου, από την Πατριαρχική Αυλή, ο οποίος ήλθε στη Σμύρνη, κατόπιν σεπτής Πατριαρχικής αδείας, και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ρωσσιστί, χθές Σάββατο, Γ΄ Εβδομάδος των Νηστειών, και εδέχθη κατά το διήμερο αυτό τις εξομολογήσεις των ρωσσοφώνων μελών της Κοινότητας.

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

smirni 1

Εμφανίσεις: 301693
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: