Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Γαλλίας. 16/12 20:52

melitinis 2

Η Ελληνορθόδοξη Ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος Νικαίας πανηγύρισε τον Άγιο Σπυρίδωνα, Επίσκοπο Τριμυθούντος τον θαυματουργό.

Το Σάββατο τελέσθηκε Αγιασμός και αποκαλυπτήρια Τιμητικής Πλακέτας των ανακαινιστών του Ι. Ναού, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας, των Αρχών της πόλεως της Νικαίας, εκπροσώπων του Πριγκιπάτου του Μονακό και πλήθους Ελλήνων και Γάλλων.

Σήμερα Κυριακή τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος στον Όρθρο και προεξάρχοντος στη Θεία Λειτουργία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές και τα συγχαρητήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ για το έργο που επιτελούν οι Έλληνες της Νικαίας, της Κυανής Ακτής και του Μονακό. 

Ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Μιχαήλ Σελινιωτάκης, ευχαρίστησε τον Θεοφ. Επίσκοπο Μελιτηνής κ. Μάξιμο, τους επίσημους καλεσμένους και όσους συνέδραμαν στο έργο της ενορίας.

melitinis 1

melitinis 1

melitinis 1

melitinis 1

melitinis 1

melitinis 1

melitinis 1

melitinis 1

melitinis 1

melitinis 1

Εμφανίσεις: 301189
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: