Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Βελγίου. Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018

kefalogiannis belgiou

Τον Έλληνα Ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα της Μητροπόλεως Βελγίου, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018.

Ο κ. Κεφαλογιάννης έτυχε θερμής υποδοχής στους χώρους της Μητροπόλεως από τον Γενικό Αρχιερατικό π. Σταύρο Τριανταφύλλου και τους λοιπούς κληρικούς οι οποίοι εργάζονται στα γραφεία της Μητροπόλεως και στην συνέχεια είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Έλληνα Ευρωβουλευτή τις δραστηριότητες και την προσφορά της Μητροπόλεως Βελγίου, η οποία διακονεί την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό στο κέντρο της Ευρώπης.

Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την χαρά του για την εγκάρδια υποδοχή, άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τις δράσεις της Μητροπόλεως και υποσχέθηκε την στήριξη και την έμπρακτη συμπαράστασή του όπου υπάρχει ανάγκη.

kefalogiannis 3

kefalogiannis 1

kefalogiannis 1

Εμφανίσεις: 300451
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: