Γράφτηκε από τον/την Εκ της Αρχιεπισκοπής Καναδά. 06/09 21:44

kanada athina 2

Ο Αρχιεπίσκοπος Σωτήριος μετά την Συνεδρία της Αγίας και Ιεράς Συνόδου στην Κωνσταντινούπολη, πήγε στην Ελλάδα και είχε διάφορες συνεργασίες.

Τετάρτη βράδυ, 4 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο και είχαν συνεργασία για περίπου μία ώρα.

Την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 1:00 μ.μ., επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και συνεζήτησαν διάφορα ζητήματα. Παρούσα ήταν και η πρέσβης κα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα στις 4 μ.μ., επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Α. Διαματάρη και συνεζήτησαν, με τον ίδιο και τους συνεργάτες του, διάφορα θέματα για περίπου μιάμιση ώρα.

Μετά τις επαφές και τις συνεργασίες αυτές, ανεχώρησε για την ιδιαίτερή του πατρίδα όπου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο και το Σάββατο 7 τ.μ., θα τελέσει Θ. Λειτουργία και μνημόσυνο για τους γονείς του, τα μέλη της οικογενείας του και όλους τους συγχωριανούς του, στο χωριό του, Μακρύκαμπο Λεπιανών Άρτης.

kanada athina 1

kanada athina 1

Εμφανίσεις: 301157
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: