Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Τορόντο. 26/07 08:04

torontoa

Η χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, η αγάπη του Θεού Πατέρα και η κοινωνία του Αγ. Πνεύματος να είναι πάντα μαζί σας.

Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι η πατρίδα μας Ελλάδα τα τελευταία χρόνια υποφέρει οικονομικά. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχομε και τα τραγικά γεγονότα των πυρκαγιών στην Αττική. Οι άνθρωποί μας εκεί υποφέρουν αφάνταστα.

Με την παρούσα μου παρακαλώ:

α) Την Κυριακή 29 Ιουλίου, μετά την Θεία Λειτουργία να τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση για τους φονευθέντες από τις πυρκαγιές, αλλά και για τους φονευθέντες στο Τορόντο.

β) Την Κυριακή 29 Ιουλίου, αλλά και την Κυριακή 5 Αυγούστου να περιαχθεί δίσκος στην εκκλησία αφού διαβάσετε την παρούσα μου επιστολή και μιλήσετε σχετικά. Το προϊόν του δίσκου εξ ολοκλήρου να αποσταλεί στην Ιερά Μητρόπολη Τορόντο (Greek Orthodox Metropolis of Toronto (Canada)) και εν συνεχεία το ποσό εξ ολοκλήρου θα σταλεί από την Ιερά μας Μητρόπολη στην Εκκλησία της Ελλάδας με αποκλειστικό σκοπό να βοηθηθούν οι πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Είμαι βέβαιος για την απόλυτη συνεργασία όλων σας και παρακαλώ εκτός απο τους δίσκους που θα περιαχθούν να ζητήσετε και βοήθεια από ευπόρους χριστιανούς.

Ευχαριστώ για την καλή συνεργασία. Παρακαλώ τον Τρισάγιο Θεό να αναπαύει μεταξύ των αγίων τις ψυχές όλων των θυμάτων.

Να βοηθήσει, ώστε οι πληγωμένοι να έχουν ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Να εχισχύει και να παρηγορεί τους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και των πληγωμένων.

Με πατρική αγάπη και θερμές ευχές

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ο ΤΟΡΟΝΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Εμφανίσεις: 300532
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: