Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/08 22:03

thiaterion birmingham 1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Birmingham, λειτούργησε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ. Νικήτας.

Με τον Αρχιεπίσκοπο Νικήτα συλλειτούργησαν οι εφημέριοι του Ναού και κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Να αναφερθεί ότι ο ναός ήταν κατάμεστος από πλήθος πιστών, οι οποίοι έσπευσαν να λάβουν την ευλογία του νέου Ποιμενάρχη τους.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην σημερινή ευαγγελική περικοπή, τονίζοντας ότι μόνο ο Χριστός δίνει το αληθινό θάρρος στον άνθρωπο να προχωρήσει παρακάτω.

«Ο Χριστός δηλώνει ότι μόνο μέσα απ’ Αυτόν θα βρούμε το σκοπό και το δρόμο στη ζωή» - ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Αιμιλιανός αφού καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο Νικήτα, τόνισε ότι οι πιστοί της ενορίας αυτής, είναι άνθρωποι που αγαπούν το Θεό με όλη τους την καρδιά.

«Σεβασμιώτατε, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που είστε μαζί μας! Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσετε την θεάρεστο διακονία σας» ανέφερε στον χαιρετισμό του ο π. Αιμιλιανός.

thiaterion birmingham 2

thiaterion birmingham 2

thiaterion birmingham 2

Εμφανίσεις: 301071
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: