Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 03/04 21:10

ipourgos me thiatiron

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο πραγματοποιεί από σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Σάββας Αγγελίδης.

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων κ. Γρηγόριο είχε σήμερα, 3 Απριλίου 2019 ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σάββας Αγγελίδης.

Η συνάντηση του Κύπριου Υπουργού Άμυνας με τον Αρχιεπίσκοπο Γρηγόριο, πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος αφού καλωσόρισε τον Υπουργό Άμυνας στο Λονδίνο, αναφέρθηκε στο έργο της Αρχιεπισκοπής καθώς και σε διάφορα θέματα της Ομογένειας.

Από την πλευρά ο κ. Αγγελίδης ζήτησε τις ευχές και ευλογίες του Αρχιεπισκόπου, ενώ τον ενημέρωσε για την συνάντηση που είχε την προηγούμενη ημέρα με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.

Τέλος ο Κύπριος υπουργός ήταν πριν από λίγο ομιλητής σε εκδήλωση του Βασιλικού Ινστιτούτου Μελετών Άμυνας και Ασφάλειας (RUSI) με θέμα «Κύπρος και αναδυόμενες απειλές στην ανατολική Μεσόγειο».

Εμφανίσεις: 301429
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: