Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/11 10:47

deipno thiatiron 1

Aγαπητοί φίλοι της εκπομπής «Αύριο είναι Κυριακή» στην σημερινή μας εκπομπή φιλοξενούμε το τρίτο μέρος της παρουσίασης του δείπνου προς τιμήν του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Γρηγορίου που έγινε την Κυριακή 28η Οκτωβρίου 2018 σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου. 

Πλήθος κόσμου από την παροικία έδωσε το παρόν του για να τιμήσει τον Σεβασμιώτατο, αλλά και αρκετοί καλεσμένη προσκεκλημένοι, ο Μητροπολίτης Βελγίου ο οποίος αντιπροσώπευε τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ κ. Βαρθολομαίο, ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου κ. Χρυσόστομος, ο υπεύθυνος για θέματα απόδημου Ελληνισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτιος Φωτίου οι πρεσβευτές της Ελλάδας και της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο των οποων θα δούμε τους χαιρετισμούς και τις προσφωνήσεις.

Στο αποψινό μας πρόγραμμα θα παρακολουθήσετε τις ομιλίες: του πρέσβη της Ελλάδας, Δημήτριου Καραμήτσου Τζιρά, του προέδρου της ΠΟΜΑΚ, Αντρέα Παπαευριπίδη, του προέδρου της εθνικής Κυπριακής ομοσπονδίας, Χρήστου Καραολή, του Θεοφιλέστατου Επίσκοπου Κυανέων κ. Χρυσόστομου, του Θεοφιλέστατου Επίσκοπου Τροπαίου, κ. Αθανασίου, και του Αιδεσιμότατου Δρ. William Taylor.

Εμφανίσεις: 300440
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: