Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων Γρηγόριος μιλά στην εκπομπή «Αύριο είναι Κυριακή»

Στην σημερινή μας εκπομπή: «Αύριο είναι Κυριακή» ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωσήφ Παλιούρα υπεύθυνος της εκπομπής, παρουσιάζει την συνέντευξη που πήρε από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Γρηγόριο για την ζωή του και παρουσία του εδώ στην Αρχιεπισκοπή μας στην Μεγάλη Βρετανία.
Ο Σεβαμσιώτατός, φέτος κλείνει στην Μεγάλη Βρετανία 30 χρόνια ως Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων, 60 χρόνια παρουσίας εδώ και 90 χρόνια ζωής και παρουσίας.
Παρακολουθήστε την ζωντανή και εκ βάθους καρδίας συνέντευξη του στο κανάλι μας και στην εκπομπή του π. Ιωσήφ: «Αύριο είναι Κυριακή»
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA:




