Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 16/08 13:04

koimisi sternes 1

Την ημέρα της Παναγίας γιόρτασαν και φέτος στην ενορία Στερνών Χανίων, όπου βρέθηκε και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με πλήθος πιστών.

Ο Πρωθυπουργός παρευρέθηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις Στέρνες, συνοδευόμενος από τα παιδιά του, Κωνσταντίνο και Δάφνη.

Την θεία λειτουργία παρακολούθησαν επίσης η Βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Καλογερής, και ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων της τοπικής κοινωνίας.

Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα κατά τη Θεία Λειτουργία, την οποία τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας Στερνών, Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης.

Ο Αρχιμανδρίτης καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας ευχές για την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

Μετά το περας της Λειτουργίας, ο Αρχιμανδρίτης δώρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια εικόνα του Χριστού ως ανάμνηση της επίσκεψής του στην ενορία Στερνών ενώ παρατέθηκε κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

koimisi sternes 2

koimisi sternes 2

Εμφανίσεις: 302225
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: