Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 18/10 23:34

kidonias loukas 6

Ο Θεός εργάζεται σε εμάς τους ανθρώπους διά των ανθρώπων, τόνισε μεταξύ άλλων στο κήρυγμα του ανήμερα της εορτής του Αγίου Λουκά στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλεως μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός όπου τέλεσε  πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Οι δρόμοι που οδηγούν στον Χριστό είναι πάρα πολλοί, αρκεί να τους ψάξουμε και να τους ακολουθήσουμε….

Και ο Άγιος Λουκάς, είχε τον Απόστολο Παύλο ο οποίος τον οδήγησε στα μυστήρια της Βασιλείας του Θεού, τον καλλιέργησε, του δίδαξε την πίστη και τον οδήγησε στον Χριστό…

Στο τέλος του κηρύγματος του ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην λατρευτική αυτή σύναξη, τους Εφημερίους της Ενορίας Πρωτ. Δημήτριο Λαμπαθάκη και Πρωτ. Κων/νο Θωμαδάκη, τους Ιεροψάλτες και όλους όσους εργάστηκαν στην Ιερά αυτή πανήγυρη.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Πρωτ. Γεωργίου Περάκη και συμπροσευχούμενων πλήθους Κληρικών και ευσεβών προσκυνητών.

kidonias loukas 1

kidonias loukas 1

kidonias loukas 1

kidonias loukas 1

kidonias loukas 1

kidonias loukas 1

kidonias loukas 1

kidonias loukas 1

kidonias loukas 1

Εμφανίσεις: 269697
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: