Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 20/09 09:24

hanion ag amfiloxios

Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας και θεμελιωτής του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών, Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής, την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον κ. Εμμανουήλ Μηλιάκη, ο οποίος το Σάββατο θα λάβει τον πρώτο βαθμό της ιεροσύνης.

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός, συνεχάρη το νέο Αναγνώστη και του ευχήθηκε ο Θεός να είναι οδηγός στα βήματα του.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους ιερείς της Ενορίας, τον ιερατικό προϊστάμενο Αρχιμ. Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη και τους συνεφημερίους Πρωτ. Χρύσανθο Σταυρουλάκη και Πρωτ. Εμμανουήλ Πετράκη, όλους τους Κληρικούς που έλαβαν μέρος στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη που παρέστη συμπτοσευχούμενος, τους Ψάλτες καθώς και όλον τον κόσμο που προσήλθε να τιμήσει το νέο Άγιο της Εκκλησίας μας.

xanion

xanion

xanion

xanion5

xanion

Εμφανίσεις: 300357
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: