Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 19/07 09:57

neas zilandias 7

Συγκίνηση και χειροκροτήματα γέμισε το Πολιτιστικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου στην παρουσίαση των Ντοκιμαντέρ «Διαφυλάσσοντας την Πίστη» & «Γεμίζοντας Φως» που παρουσίασαν δύο νέοι άνθρωποι, ο κ. Άγγελος Γιαννούτσος και η κ. Άννα Γουγούλα Μάτση, από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας προβάλλοντας το ιεραποστολικό έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνας, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό για την μεγάλη ευλογία της προβολής αυτής και στηρίξεως, τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, ο οποίος είχε το συντονιστικό ρόλο της εκδηλώσεως, την Δ/νση και τους συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία, καθώς και όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Μητροπόλεως.

Με λόγια αγάπης και βαθυτάτης εκτιμήσεως για το δύσκολο μα και ευλογημένο συνάμα έργο που πραγματοποιείται στην Ιερά Μητρόπολη νέας Ζηλανδίας ομίλησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Μύρωνα και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που γίνεται στην μακρινή Μητρόπολη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ανακοινώνοντας ότι από το ταμείο της εξωτερικής ιεραποστολής της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου θα προσφερθεί στην Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας το ποσό των 5000,00 ευρώ.

neas zilandias 1

neas zilandias 1

neas zilandias 1

neas zilandias 1

neas zilandias 1

neas zilandias 1

Εμφανίσεις: 300783
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: