Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κισάμου. Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

tomos1Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου προβαίνει εις την παρουσίαση Τιμητικού Τόμου αφιερωμένο εις τον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη, τον οποίο επιμελήθηκε και εξέδωσε η Ι. Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Πρόκειται περί μίας εξαιρετικής και ιδιαίτερα επιμελημένης και φροντισμένης έκδοσις.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το εσπέρας της Τετάρτης, 13 Φεβρουα-ρίου και ώρα 18.30μ.μ. εις την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης.

Για το πρόσωπο, και την μορφή του Γέροντος Μωυσή θα ομιλήσουν οι: Σεβ. Μητροπολίτης Νεάς Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, Πανοσ. Καθηγούμενος Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, Παν. Καθηγούμενος Ι.Πατριαρχικής Μονής Γουβερνέτου κ. Ειρηναίος και ο Ιερομ. Χρυσόστομος, Γέροντας της Καλύ-βης του Αγ. Ιωάννου Χρυσοστόμου.

Βυζαντινούς Ύμνους θα αποδώσει ο χορός «Οι Κρήτες Μαϊστορες», υπό την διεύθυνση του χοράρχη κ. Αντωνίου Πλαϊτη, Άρχοντος Υμνωδού της Α.τ.Χ.Μ.Ε. Την εκδήλωση συντονίζει ο Δρ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Άρχων Ιερομνήμων της Α.τ.Χ.Μ.Ε., Γε-νικός Δντής Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

Καλείται και προσκαλείται ο λαός του Θεού όπως μετέχει και καταστεί κοινωνός της πνευματικής αυτής εσπερίδας.

Εμφανίσεις: 229942
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: