Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνιας. 26/08 20:07

4004629

Μέσα σε ευχάριστη, φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της Δ’ κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας, την οποία και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός.

Τα παιδιά με τον αρχηγό, τον υπαρχηγό και τους ομαδάρχες προσπάθησαν να αποδώσουν μέσα από πρωτότυπα τραγούδια και χορούς όσα αφομοίωσαν κατά την παραμονή τους στην κατασκήνωση, όλα δοσμένα με την παιδική αθωότητα και πρωτοτυπία, που ξέρει να προσελκύει και να συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος μίλησε με συγκινητικά και ευγνώμονα λόγια ευχαριστώντας αρχικά τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο που δημιούργησε αυτόν τον καταπράσινο παράδεισο, τους Ιερείς και όλους τους συνεργάτες της Μητροπόλεως που έχουν την επίβλεψη όλες αυτές τις ημέρες με πρώτο συντονιστή τον Πρωτοσύγκελλλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, ο οποίος ήταν και εκείνος παρών στην εορταστική αυτή εκδήλωση.

ιδιαιτέρως ευχαρίστησε την αδελφότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής για την πολύτιμη βοήθεια τους και τέλος τα παιδιά και τους γονείς, τα στελέχη, τον Αρχηγό, τον Υπαρχηγό και τους ομαδάρχες.

Όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι για να ξανά ζήσουν μέσα στην Αγάπη Του Χριστού και την αγκαλιά της τοπικής Εκκλησίας.

4005hania

4005hania

Εμφανίσεις: 300994
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: