Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 07/02 20:05

odh pathi 1

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 5 Φεβρουαρίου, η παρουσίαση του ποιητικού έργου του μακαριστού ιερέως και λίαν αγαπητού Εμμανουήλ Γεωργιακάκη.

Το βιβλίο το οποίο τιτλοφορείται ”Ωδή στα πάθη”, προλόγισε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός, ο οποίος μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού καλωσόρισε όλο τον κόσμο, και τους συγγενείς του μακαριστού ιερέως.

Ακολούθησε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής από την ιατρό και συγγραφέα κ. Πηνελόπη Ντουντουλάκη, από τον φιλόλογο κ. Κων/νο Φουρναράκη και την δημοσιογράφο-εκφωνήτρια της ΕΡΤ κ. Καίτης Αλέξη.

Την συγκινητική παρουσίαση την οποία πλαισίωνε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ζωή του μακαριστού ιερέα καθώς και όμορφα τραγούδια από την χορωδία Μικρασιατών ”ο Άγιος Πολύκαρπος” έκλεισε με ευχαριστήριο λόγο προς όλους η κ. Χρυσή Γεωργιακάκη φοιτήτρια Ιστορίας και Αρχαιολογίας και κόρη του μακαριστού ιερέως.

odh pathi 2

odh pathi 2

odh pathi 2

odh pathi 2

odh pathi 2

odh pathi 2

odh pathi 2

odh pathi 2

odh pathi 2

odh pathi 2

odh pathi 2

Εμφανίσεις: 301376
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: